От бэнто-боксов до скульптур из редьки – превращение еды в
искусство является весьма популярным развлечением в Японии. Вдохновленный
традиционным национальным искусством декоративного гарнира (известным как
мукимоно) и тайской резьбой по фруктам, японский шеф-повар и «кулинарный»
художник Такехиро Кишимото создает замысловатые мотивы и узоры на фруктах и овощах.
Страницы
- Главная страница
- Відкриваємо Україну
- Природа України
- Цікаві факти
- Глобальні проблеми. Війна і мир
- Глобальні проблем. Екологічна
- Глобальні проблеми. Екологічна-2
- Глобальні проблеми. Біологічні ресурси
- Глобальні проблеми. Зміни клімату
- Глобальні проблеми. Демографічна
- Глобальні проблеми. Продовольча. Сільське господарство
- Глобальні проблем. Проблема питної води
- Глобальні проблеми. Традиційна енергетика
- Особи: географи, мандрівники
- Матеріали до уроків
- Шукаймо на карті
- AirPano: віртуальні подорожі
- Журнал 34travel.me
- Веб-сайти організацій системи ООН
- Geography7
- Сайт 29Пальм
- Черноморський ліцей №4
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.